Kontakt os
+45 74 76 26 24

Om os

Karl-Heinz Gehrt & Søn A/S  og Al-Ka Hegn & Porte A/S er en familiedrevet virksomhed gennem to generationer.

Vi producerer og monterer Hegn & Porte, Trapper, Altaner, og mange flere smedede løsninger til områdesikring og bygningskonstruktioner.
Vi leverer også VVS & blikkenslager løsninger.

  • Vi er  en håndværker virksomhed med faglig stolthed i vores arbejde, de produkter og den service vi leverer!
  • Vi vægter ærligt arbejde, overholdelse af aftaler samt godt og konstruktiv samarbejde med vores forretningsforbindelser!
  • Vi er den leverandør der kan gøre det ekstra der skal til - og gør det!
  • Vi er stolte af vores dygtige medarbejdere og stoler 100%  på hver og en - hvilket vores kunder også kan!
  • Vores arbejde og dygtighed kommer til udtryk i de produkter og den service vi leverer og måden vi gør det på!

Historie

1970'erne:   Karl-Heinz Gehrt starter selvstændig virksomheden som VVS montør og Blikkenslager

2003:           Allan Gehrt afleverer svendeprøve som Klejnsmed og starter som svend i Karl-Heinz Gehrt a/s. Smedeopgaver og især Porte & Hegnsopgaver er en voksende forretningsdel. Senere tager Allan uddannelsen som Gas,- Varme mester     og servicerer den etablerede forretningsdel omkring VVS & Gas

2007:    Karl-Heinz Gehrt & søn A/S etableres som virksomhed. Al-Ka Hegn & Porte der driver forretningsgrenen for områdesikring etableres. Allan Gehrt indtræder i virksomhedens bestyrelse.

2012:     Allan Gehrt overtager ledelsen og driften af Karl-Heinz Gehrt & søn A/S.

2015:      Jonna Gehrt udtræder af bestyrelsen.

2017:     CE-mærket Godkendelse til fremstilling af bygnings stål i henhold til DS/EN 1090 - 1 EXC1+2 og svejsning i henhold til DS/EN ISO 3834

Virksomheden implementerer QS3834 og certificeres efter Normkrav til levering af Bygningsstål EXC1/ EXC 2. Kvalitetsstyringssystemet QS3834  dækker alle kravelementer i DS/EN ISO 3834 del 1 til 6 samt DS/EN ISO 1090-1. Disse standarder er beregnet til at sikre at ståldele, der leveres til eksempelvis byggeri er ensartet og af høj kvalitet. Såfremt intet andet er aftalt i forbindelse med ordreindgåelse, vil ståldele til byggeri blive leveret i overensstemmelse med DS/EN ISO 3834 del 3 (EXC 2)